POMAŽEM! 2014.

Post date: Jul 9, 2014 11:35:36 AM

I ove je godine udruga ACADEMICO Slavonski Brod provela nastavak svojeg humanitarnog projekta POMAŽEM!. U suradnji s Moto klubom Brod na brodskim „Mega Bikers susretima“ smo proveli humanitarno prikupljanje sredstava za obitelj u potrebi.

Ove smo godine po savjetu Centra za socijalnu skrb Brodsko posavske županije odabrali sedmeročlanu obitelj u teškoj financijskoj situaciji zbog gubitka posla.

Na štandu udruge smo prodavali grickalice, prišivke i kape Moto kluba te majice s tiskom akcije, Moto kluba Brod i radova djece brodskog vrtića „Zlatni cekin“ (BRM, BRM- kolekcija).

U akciju su se svojim donacijama uključile tvrtke DI-Centra, Iva prijevoz i usluge d.o.o te odvjetnička kuća „Planinić i partneri".

Posebno bismo htjeli naglasiti i donaciju Moto Kluba Balkan-Bikers iz Hamburga.

Uz snažno vodstvo našeg člana Ante i podrške cijele ekipe (pohvala mladim snagama ) prikupljeno je 6800 kn koje smo uručili obitelji u potrebi.

Još jednom HVALA svim partnerima koji su sudjelovali u provedbi akcije, medijima i donatorima te brođanima koji su još jednom pokazali da imaju dobro srce i POMAŽU!