Pomažem! 2013

Post date: Jun 14, 2013 7:08:56 AM

Kolegica Olja Ulični, u ovoj prilici voditeljica projekta akcije Poloj - bikeri, dala je svoj osvrt na akciju, koji donosimo u cjelosti.

akcijom i štandom "Pomažem! 2013" na motorijadi u SB udruga Academico je uspjela skupiti 3500 kn!!! :D, jučer smo kupili hrane za 500 kn i ostatak u novcu podijelili izmedu 2 obitelji koje su pod skrbništvom soc. centra u SB, a radi se o zbilja teškim situacijama:

- samohrana majka i sin koji je psihicki osjetljiv, a imali su i nesretnih slučajeva u obitelji (otac i drugi sin su preminuli), kad smo došli dečko je pobjegao u šumu i nije se htio vratiti pa smo pričali samo s njegovom mamom, dobili su vreću hrane i 1500 kn - budu kupili njemu patike i hranu, kad smo došli gospođa nas je samo kruh tražila :(

- bolesna djevojka - 1985. godište, već 7 god boluje od leukemije, sad se nakon drugog presađivanja koštane srži liječi u ZG, razvedena, a o 2 male djece se brinu baka i djed (za tu djecu smo već skupljali dio stvari u onoj našoj uskršnjoj akciji - jako su veseli i razigrani :D, kad god ih vidimo klinci su nasmijani i skacu ♥), njoj treba svaki tjedan nositi stvari i putovati u zg u bolnicu pa smo ostavili baki 1500 kn da imaju za put i hranu, a djeci kupili hranu, čokoladu, sok...

hvala svima koji su navratili i nešto kupili ili donirali na štandu, a i ACADEMICU na volji i radu da pomogne, obiteljima je bilo drago kad su bilo što dobili i vjerujte divno je bilo obići ih i pomoći im barem malo :)