Moto susreti - humanitarna akcija

Post date: May 5, 2011 9:23:21 AM

Organiziramo humanitarnu akciju u suradnji s Moto klubom Brod za Udrugu Slap (udruga roditelja djece oboljele, liječene i izliječene od malignih bolesti Brodsko-posavske županije).

U sklopu nadolazećih Moto susreta na Poloju (6. - 8. svibnja 2011.), Udruga akademskih građana i studenata "Academico" Slavonski Brod planira, u suradnji s Moto klubom Brod i Udrugom Slap (udruga roditelja djece oboljele, liječene i izliječene od malignih bolesti Brodsko-posavske županije), organizirat će i realizirati humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za rad Udruge Slap.

Cilj ove akcije je prikupiti novčana sredstva za opremanje stana u Zagrebu koji služi za boravak roditelja čija se djeca nalaze na liječenju u zagrebačkim bolnicama.

Za pripremu i realizaciju akcije koristimo sredstva donirana od strane privrednih subjekata koji nam pomažu već više godina, te vlastita sredstva. Ove godine ta sredstva će se upotrijebiti za kupnju i tisak majica i bedževa koje ćemo prodavati na štandu u sklopu Moto susreta na Poloju.

Sav prihod ove humanitarne akcije biti će proslijeđen na žiro račun Udruge Slap, te utrošen namjenski na opremanje spomenutog stana.

U prethodne dvije godine na Moto susretima organizirali smo slične akcije za nepokretnog mladića (2009.) i četvero djece oboljele od malignih bolesti (2010.) u kojima smo donacijama i prodajom suvenira uspjeli prikupiti 50.000 kn.