Diskriminacija mladih na tržištu rada

Post date: Oct 23, 2012 12:59:34 PM

Mreža mladih Hrvatske vas u partnerstvu sa svojim organizacijama članicama,Volonterski centar Osijek i Blank filmski inkubator, poziva na javne konzultacije u sklopu projekta "Diskriminacija mladih na tržištu rada". Javne konzultacije će se održati u 4 najveća hrvatska grada prema sljedećem rasporedu:

  • 22.listopada, 12:00 – 14:00, Hotel Waldinger, Županijska 8, Osijek (program /prijavnica)

  • 23. listopada, 10:30 – 12:30, Hotel International, Miramarska 24, Zagreb (program / prijavnica)

  • 24. listopada, 11:00 – 13:00, Grand hotel Bonavia, Dolac 4, Rijeka (program /prijavnica)

  • 26. listopada, 14:00 – 16:00, Gradska knjižnica Marka Marulića, Ulica slobode 2, Split (program / prijavnica)

Na javnim konzultacijama će biti predstavljeni dosadašnji rezultati projekta: film koji obrađuje temu diskriminacije mladih na hrvatskom tržištu rada, snimljen u produkciji udruge Blank filmski inkubator te prvo sustavno istraživanje diskriminacije mladih na hrvatskom tržištu rada pod naslovom "NeuDOBAN položaj: Izvještaj o diskriminaciji mladih na hrvatskom tržištu rada", koje je za potrebe projekta proveo Institut za razvoj tržišta rada u suradnji s portalom MojPosao. Zaključci s ovih konzultacija bit će upotrijebljeni kao osnova za razvoj narednih projektnih aktivnosti.

U prilogu se nalazi program za svaku od navedenih konzultacija s pripadajućim prijavnicama koje zainteresirani sudionici trebaju ispuniti i poslati na adresu elektroničke pošte: osvolonteri@osvolonteri.hr do datuma navedenih na dnu svake prijavnice. Imate li bilo kakvih dodatnih pitanja ili trebate dodatne informacije, ne oklijevajte se obratiti Volonterskom centru Osijek putem iste adrese i/ili na broju telefona 031/211-036.