Aktivno za bolji brod 2012

Post date: Nov 12, 2012 1:07:33 PM

Poštovani,

čast nam je pozvati Vas i vaše suradnike na predavanje i okrugli stol u sklopu projekta «Aktivno za bolji brod 2012.*». Događaj će se održati 17.studenog 2012. u vremenu od 11:30 do 13:30 u maloj dvorani glazbene škole «Slavonski Brod» s temom,

«AKTIVNO MLADI!»

Na događaj će biti pozvani predstavnici svih udruga mladih, udruga koje se bave mladima, predstavnici učeničkih vijeća svih srednjih škola, predstavnici studentskih vijeća svih visokobrazovnih institucija grada koje djeluju na području grada Slavonskog Broda te predstavnici savjeta mladih. Stoga ćemo biti počašćeni i Vašim dolaskom.

Događaj će se sastojati od:

  • prezentacije studijskog posjeta Celju u sklopu suradnje s Upravnim odjelom za društvene djelatnosti grada Slavonskog Broda a vezano za projekt „Mladi su Celje, mladi su Brod“.

  • kratkog savjetodavnog predavanja za prisutne predstavnike o aktiviranju mladih u civilnom društvu

  • okruglog stola svih sudionika na temu «Aktivno mladi!»

Očekujemo oko 30 sudionika pa Vas radi pripreme materijala i prostora pozivam da najavite svoj dolazak na academico.brod@gmail.com ili na telefon 098/464-896.

* Projekt «Aktivno za bolji Brod » se po drugi put ostvaruje pod pokroviteljstvom Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Slavonskog Broda. O istom možete više saznati na http://www.academico.hr/vijesti-1/aktivnozaboljibrod ili vidjeti http://www.academico.hr/vijesti-1/videoaktivnozaboljibrod .

Unaprijed hvala na pruženoj podršci i u nadi za budućom suradnjom,

voditelj projekta i član upravnog odbora udruge

Igor Nikičić