Održan peti Academcio

Post date: Sep 14, 2009 8:06:11 AM

(za one koji nisu bili na Poloju)

Udruga akademskih građana i studenata ''Academico'' je dana 12.09.2009. godine organizirala peto po redu druženje članova i gostiju Udruge koje se održalo na Poloju, u prostoru Udruge "Društvo naša djeca" iz Slavonskog Broda.

Tom se prilikom okupilo preko 120 uzvanika(članova i gostiju) koji su se do ranih jutarnjih sati zabavljali uz tamburaški sastav Varoški bećari te bogatu ponudu hrane i pića.

Uzvanici su se također mogli okušati u karaokama, a prikazani su i kadrovi iz putopisnog dokumentarnog filma "Biciklom do Budve" kojeg su snimili članovi Academica na svome putovanju do Budve, pogađate – biciklom. Premijera filma se očekuje na šestom, zimskom druženju krajem veljače.

Također, već po tradiciji, čelništvo Academica je organiziralo i prigodnu humanitarnu akciju za pomoć gluhonijemoj djevojčici Nikolini Basara iz Slavonskog Broda, prilikom čega je skupljeno 2.500 kn te više paketa odjeće što joj je uručeno prošlog vikenda.

Ovo je već treća humanitarna akcija udruge, a do kraja godine nastojat ćemo organizirati još par projekata koji nisu isključivo humanitarnog karaktera i o čemu ćete biti pravodobno informirani.

Također, ponavljamo još jednom da ste svi pozvani uključiti se u rad udruge svojim idejama i znanjima.

Pozdrav