Vijesti‎ > ‎

POMAŽEM! 2014.

objavio 9. srp 2014. 04:35 Tomislav Borozni


    I ove je godine udruga ACADEMICO  Slavonski Brod provela nastavak svojeg humanitarnog projekta POMAŽEM!. U suradnji s Moto klubom Brod na brodskim „Mega Bikers susretima“ smo proveli humanitarno prikupljanje sredstava za obitelj u potrebi. 

    Ove smo godine po savjetu Centra za socijalnu skrb Brodsko posavske županije odabrali sedmeročlanu obitelj u teškoj financijskoj situaciji zbog gubitka posla. 
    Na štandu udruge smo prodavali grickalice, prišivke i kape Moto kluba  te majice s tiskom akcije, Moto kluba Brod i radova djece brodskog vrtića „Zlatni cekin“ (BRM, BRM- kolekcija). 

    U akciju su se svojim donacijama uključile tvrtke DI-Centra,  Iva prijevoz i usluge d.o.o te  odvjetnička kuća „Planinić i partneri".

    Posebno bismo htjeli naglasiti i donaciju Moto Kluba Balkan-Bikers iz Hamburga.

  

    Uz snažno vodstvo našeg člana Ante i podrške cijele ekipe (pohvala mladim snagama ) prikupljeno je 6800 kn koje smo uručili obitelji u potrebi. 


    Još jednom HVALA svim partnerima koji su sudjelovali u provedbi akcije, medijima i donatorima te brođanima koji su još jednom pokazali da imaju dobro srce i POMAŽU!
Comments