Vijesti‎ > ‎

Moto susreti - humanitarna akcija

objavio 5. svi 2011. 02:23 Stjepan Aščić   [ ažurirano 5. svi 2011. 02:31 ]


Organiziramo humanitarnu akciju u suradnji s Moto klubom Brod za Udrugu Slap (udruga roditelja djece oboljele, liječene i izliječene od malignih bolesti Brodsko-posavske županije).

U sklopu nadolazećih Moto susreta na Poloju (6. - 8. svibnja 2011.), Udruga akademskih građana i studenata "Academico" Slavonski Brod planira, u suradnji s Moto klubom Brod i Udrugom Slap (udruga roditelja djece oboljele, liječene i izliječene od malignih bolesti Brodsko-posavske županije), organizirat će i realizirati humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za rad Udruge Slap.
 
Cilj ove akcije je prikupiti novčana sredstva za opremanje stana u Zagrebu koji služi za boravak roditelja čija se djeca nalaze na liječenju u zagrebačkim bolnicama.
 
Za pripremu i realizaciju akcije koristimo sredstva donirana od strane privrednih subjekata koji nam pomažu već više godina, te vlastita sredstva. Ove godine ta sredstva će se upotrijebiti za kupnju i tisak majica i bedževa koje ćemo prodavati na štandu u sklopu Moto susreta na Poloju.
 
Sav prihod ove humanitarne akcije biti će proslijeđen na žiro račun Udruge Slap, te utrošen namjenski na opremanje spomenutog stana.
 
U prethodne dvije godine na Moto susretima organizirali smo slične akcije za nepokretnog mladića (2009.) i četvero djece oboljele od malignih bolesti (2010.) u kojima smo donacijama i prodajom suvenira uspjeli prikupiti 50.000 kn.
Comments